Det blev fantastiskt goda rätter på nyårsafton. Vi träffades vid 16-tiden och man hann titta på skapande processen i köket som gjorde upplevelsen ännu roligare.
Förrätt nr. 1 : Tryffelpasta: Hemmagjord pasta med halstrade havskräftor och hummer, färsk tryffel och parmesan.
Förrätt nr 2. Sceviche med hemmagjord knäckebröd
Huvudrätt: Oxfilé Oscar med vit sparris, hummerbearnaise- och rödvinssås och kräftklo
Efterrätt nr. 2: tre sorters ostar med physalismarmelad och fikonbröd.
Förrätt nr. 1 : Tryffelpasta: Hemmagjord pasta med halstrade havskräftor och hummer, färsk tryffel och parmesan.
Förrätt nr 2. Sceviche med hemmagjord knäckebröd
Huvudrätt: Oxfilé Oscar med vit sparris, hummerbearnaise- och rödvinssås och kräftklo
Efterrätt nr. 2: tre sorters ostar med physalismarmelad och fikonbröd.
Kommentarer