Denna fantastiska ost ingick i en större korg som jag fick i födelsedagspresent. En superhärlig gåva som var både påkostad både i termer av tid och pengar. Tackar så mycket för det!
La Tur är en fantastiskt mjuk, fyllig och balanserad ost. Opastöriserad tremjölksost kommer från Italien, närmare bestämt Piemonte som gör att jag gillar osten ännu mer. Den ser nästan ut som en gräddbakelse och är en blandning av mjölk från ko, får och get. La Tur är en opastöriserad tremjölksosten vilket är en färskvara och lagras bara i ca 10 dagar på mejeriet (läs mer på Wikipedia och Ostagram).
La Tur är en fantastiskt mjuk, fyllig och balanserad ost. Opastöriserad tremjölksost kommer från Italien, närmare bestämt Piemonte som gör att jag gillar osten ännu mer. Den ser nästan ut som en gräddbakelse och är en blandning av mjölk från ko, får och get. La Tur är en opastöriserad tremjölksosten vilket är en färskvara och lagras bara i ca 10 dagar på mejeriet (läs mer på Wikipedia och Ostagram).
La Tur - Bild från Ostagram.se |
Kommentarer