Middag på Kaļķu vārti

Då var det dags för en trerättersmiddag på Kalku varti


Maten 

Det blev sallad med rostad bacon och stekt getost till förrätt. Förrätten var tyvärr ganska enkel. Getosten var god men sallad och stekt bacon utan någon extra twist var lite mindre än vad jag hade förväntat mig. Till huvudrätt blev det smörstekt röding med hemmagjord pommes, broccoli, morot och blanc-sås. Fisken var god och tillbehören och såsen smakade bra. Till efterrätt blev det Panna cotta-kaka med frukt och säsongens sås. Jag hade inte ätit Panna cotta cake innan men ingen av de Panna cotta jag har ätit varit lika hårda i konsistensen, läs mer om Kalku varti på Tripadvisor.

Rostad bacon och stekt getost till förrätt
Förrätt


smörstekt röding med hemmagjord pommes, broccoli, morot och blanc-sås.
Huvudrätt

Panna cotta-kaka med frukt och säsongens sås
Efterrätt

Restaurangen 

Kalku varti ligger i Rigas gamla stan. Restaurangen är väldigt fin inredd och har en väldigt fin lokal och jättefin bar.

Lokalen











Kommentarer