Då var det dags för en trerättersmiddag på
Kalku varti
Maten
Det blev sallad med rostad bacon och stekt getost till förrätt. Förrätten var tyvärr ganska enkel. Getosten var god men sallad och stekt bacon utan någon extra twist var lite mindre än vad jag hade förväntat mig. Till huvudrätt blev det smörstekt röding med hemmagjord pommes, broccoli, morot och blanc-sås. Fisken var god och tillbehören och såsen smakade bra. Till efterrätt blev det Panna cotta-kaka med frukt och säsongens sås. Jag hade inte ätit Panna cotta cake innan men ingen av de Panna cotta jag har ätit varit lika hårda i konsistensen, läs mer om
Kalku varti på Tripadvisor.
 |
Förrätt |
 |
Huvudrätt |
 |
Efterrätt |
Restaurangen
Kalku varti ligger i Rigas gamla stan. Restaurangen är väldigt fin inredd och har en väldigt fin lokal och jättefin bar.
Kommentarer