Middag på Restaurang Mancini i Stockholm

Då var det dags att prova restaurang Mancini i Stockholm. Jag har fått tips om denna restaurang av personalen på Café D'abramo.

Vi gick förbi Mancini och chansade på att boka bord vilket var helt omöjligt. Som tur lyckades vi boka bord till två dagar senare. 

Det blev Ravioloni, färsk pasta fylld med Radicchio Trevigiano, sallad och Asiago ost. Den serverades med smör, Parmigiano Reggiano och salvia som var otroligt god. 

Ravioloni, tallrik, sås

Raviolini, tallrik, sås


Vi tog även in risotto con Gamberoni e crema di zucchine, Risotto med Carnaroliris “Gli Aironi” från Lombardiet med vildfångade stora röda räkor från Medelhavet och zucchini.

Därefter blev det en Porchetta e Salsiccia di Cinta Senese, alltså fläskstek av frigående svart gris från Siena och salsiccian som deras farfar Giovanni Mancini gjorde. Den bara smälte i munnen och var helt otroligt. 





Kommentarer