En dag kommer det förhoppningsvis att låta konstigt, att man inte kunde åka iväg på resor, äta på restaurang och uppleva nytt. Men tills den dagen kommer, får man hitta alternativa lösningar. Jag försöker trösta ressuget genom att titta på de flesta mat- och reseprogram jag kommer åt. Även om det kommer att dröja ett tag innan man kan resa, försöker att skriver ner lite vad jag har sett så att jag förhoppningsvis kan använda informationen för att planera inför kommande resor. Om inget annat kan man åtminstone se nya ställen på TV och drömma sig bort dit (se liknande inlägg om Foodadvisor)
Vitello tonato
Vitello tonato är en kall rätt från Piemonte-regionen. Denna består av tunna skivor av kalvkött täckt med en krämig sås som kan vara smaksatt med tonfisk, kapris eller andra godsaker. Denna rätt serveras oftast som förrätt/antipasto och det finns många olika recept på det. (Se Vitello tonato i tidigare inlägg)
OSTERIA NUOVA
Typ: OSTERIA, serverar en 65-gradigt sous vide-tillagat kalvkött med två såser, en klassisk och en modern sås.STEFANO BIAVASCHI
Paradrätt: IL VITELLO TONNATO A CONFRONTO
Pris: 11€
Kommentarer