Här kommer ännu ett recept från min fantastiska vän från Italien. Jag ser fram emot att få tillfälle att laga denna härliga rätt.
2/3 msk ströbröd
1 tsk kapris
1 vitlöksklyfta
6-7 st gröna oliver
2 msk olivolja
2 st tomater
1 st tomat
Persilja
Salt
Svartpeppar
Sätt på ugnen på 180 °C.
Ta en fiskfilé, lägg lite av blandningen på fisken och rulla fisken runt den försiktigt. Lägg den rullade fisken på en ugnsform med bakplåtspapper. Toppa med lite ströbröd och olivolja. Skiva tomaterna och lägg de snyggt på fiskrullarna. Sätt in formen i ugnen och låt de gräddas i 15 minuter.
Ingredienser
500g ansjovis2/3 msk ströbröd
1 tsk kapris
1 vitlöksklyfta
6-7 st gröna oliver
2 msk olivolja
2 st tomater
1 st tomat
Persilja
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Hacka vitlök och blanda med ströbröd, oliver, persilja, olivolja salt och peppar.Sätt på ugnen på 180 °C.
Ta en fiskfilé, lägg lite av blandningen på fisken och rulla fisken runt den försiktigt. Lägg den rullade fisken på en ugnsform med bakplåtspapper. Toppa med lite ströbröd och olivolja. Skiva tomaterna och lägg de snyggt på fiskrullarna. Sätt in formen i ugnen och låt de gräddas i 15 minuter.
Ansjovisrullar |
Kommentarer